keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Katto valmiina

Hommat ovat talolla edenneet nopeasti. Tänään teimme sateen takia vain pikavisiitin raksalle ja iloksemme huomasimme, että vesikatto oli jo valmiina. Aamulla kun mies kävi koirien kanssa pyörähtämässä raksalla kattoa ei ollut edes aloitettu vielä. Nopeaa toimintaa!

Kuvia sunnuntailta kun käytiin ensimmäistä kertaa talon "sisällä" ihmettelemässä. Sunnuntaina ei sentään työmiehiä raksalla näkynyt, mutta lauantaina oli kuulemma ollut joku etukuistia tekemässä.
 
Pieneltä näyttää. Miten tässä alakerrassa voi olla 119 m2/136m2. Tila varmaan hahmottuu vasta siinä vaiheessa kun väliseiniä aletaan laittaa pystyyn.

Kattoristikot paikoillaan.
Maanantaina oli aluskate melkein valmiina. Miehelläkin alkoi onneksi parin viikon loma. Loman kunniaksi mies ja poika aloittivat vihdoin polttopuiden pilkkomisen. Minä ja pikku neiti olimme kovassa flunssassa. Maanantaina piti ihan käyttää kovasti kuumeista 3.5 kk ikäistä tyttöä päivystyksessä. "Kaikki" kokeet otettiin, mutta syynä kuumeeseen oli joku virus, jonka neiti oli saanut meiltä muilta köhäisiltä perheenjäseniltä. Eilinen olin itsekin flunssan omana sängyn pohjalla. Tänään olo oli sekä minulla, että pikku neidillä jo onneksi parempi.

Kuvia maanantailta

Aluskate lähes valmiina.


Makkaranpaistoa puuhommien lomassa. Pojan mielestä tosi kivaa puuhaa tämä.
 Tänään näytti tältäEi kommentteja:

Lähetä kommentti