lauantai 17. joulukuuta 2011

Hommat etenee


Maanantaina kävivät vihdoin putkarit tekemässä korjauksia. (Pienen kiukun sävytteisen soittorumban avulla heidät vihdoin saatiin maanantaina työmaalle ja tulivatkin heti ilta-/yövuoroon:)) Piikkausten tuloksena kahdesta kohdasta on lattialämmityskaapelit poikki ja korjattu liitoksin. Otimme kuvia noista liitoskohdista talteen myöhempää tarvetta varten. Vielä on epäselvää miten taataan, että putket eivät vuoda. Tekeekö DT paineistuksen putkille vai miten homma hoidetaan?

Tällä viikolla talolla on viimeistelty seinien levytys ja myös katot ja sauna on paneloitu. Timpurit aikoivat saada tänään urakkansa valmiiksi. Varma en asiasta ole kun emme tänään ehtineet työmaalle tutkailemaan. Oli kyllä tosi mukavia timpureita nämä kaksi jotka väliseiniä ja kattoja laittoivat. Iso kiitos! Mukavia ja ystävällisiä toisin kuin elementtiporukka ja ulkopuolisia töitä tehneet kaverit.

Perjantaina sisustajat olivat tasoittamassa seiniä. Ensi viikolla laitetaankin sitten jo maalia ja tapettia seiniin. Torstaina kannettiin taas vaihteeksi tavaraa sisälle kun suurin osa pintamateriaaleista (maaleista, tapeteista, laatoista, laasteista ym.) saapuivat. Huomenna tai maanantaina täytyy ennättää ottaa kuvia, mutta tässä nyt muutama kuva torstailta kun makuuhuoneissa ja olohuoneessa oli jo kattopaneelit paikallaan.


Pojan huone

Pojan huone (Laajakuva)
 
Olohuonetta (Laajakuva)


Pintamateriaaleja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti