sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tapettia seinissä

Viikko sitten perjantaina sain aamulla tapetoitsijalta soiton, että lastenhuoneiden tapeteissa oli epäselvyyttä. Kävin paikan päällä opastamassa mukavaa tapettimiestä ja pitipä lähteä lasten kanssa vielä yksi rulla tapettia ostamaankin. Yllätyin todella, että tapetoitsija tuli silloin kyseisenä perjantaina hommiin, sillä meiltä oli puuttunut vielä Desigtalon kautta tulevat olohuoneen ja vanhempien makkarin tapetit. Tästä syystä myös tapetointiaikataulu oli siirtynyt joulunalusviikolta näinkin pitkälle. No selvisi siinä, että tapettimies oli itse patistellut Värisilmää lähettämään puuttuneet tapetit ja käynyt Kiitolinjan terminaalista?? ne itse hakemassa. Tapetit oli kuulemma saatava seinille. Värisilmä ei tapetteja olisi edelleenkään halunnut työmaallemme lähettää, sillä odottelivat samaan lähetyskuormaan pesuhuoneen tehostelaattoja. No nyt siis tehostelaatat on tulossa kuitenkin erillisessä kuormassa myöhemmin...joskus...en tiedä milloin... Laatoituksen aikataulukin on Extranetin mukaan jo käsillä (ajoitettu ajalle 17-25.1.2012). Saa nähdä tapahtuuko ensi viikolla laatoitusten osalta jotain.

Tässä vähän (huonoja) kuvia tapeteista

Vanhempien makuuhuone

Vanhempien makuuhuone (tuleva kirjasto-/TV-huone). Tuolle kuvassa näkyvälle valkoiseksi maalatulle (ikkuna-)seinälle haluasin kuitenkin käydä vielä ostamassa rullan tuota tapettia ja asentaa sen itse seinään.
 Olohuone

Paikallisesta sisustus-/vanhan tavaran puodista ostettu "projektivitriini" näkyy kuvissa. Se on tarkoitus kunnostaa talolla piakkoin ennen kuin siellä on lattiapinnat asennettuna. Siihen suunnittelin laittavani sisustuksellisesti "kamalat" koirien palkintopokaalit, ruusukkeet ym. jotka mies haluaa esille, mutta joille ei aiemmin ole meillä oikein ollut hyvää säilytyspaikkaa.
Tuon pienen oikealla näkyvän olohuoneen seinän pätkän tapetoin eilen itse kun yksi rulla jäi tätä olkkarin tapettia yli.
 Pikku neidin huone


Pojan viikarin huone


WC


Eteisen kauniista puutatapetista laitan kuvan myöhemmin. Sitä aion nimittäin laittaa itse seinään vielä lisää huomenna. Laitetaan kuva tänne sitten vasta valmiista seinästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti