sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Laattoja laattoja ja muita tapahtumia

Viime sunnuntaina hommat alkoivat taas edetä. Olimme iltamassa siivoamassa ja lämmittämässä taloa kun timpuriporukka saapui tekemän valmisteluja laatoitustöitä varten. Maanantaina oli pesuhuoneen seinät vesieristetty ja saatiin kuulla, että khh:n ja keittiön lattiaa piti korottaa. Keittiön lattia oli seinän vieriltä liian matalalla ja khh:ssa koko lattia liian matalalla suhteessa sähkökattilan pohjaan. Tiistaina kun vastaavamme kanssa käytiin seinien vesieristeet tarkistamassa oli lattiat korotettu jollain pikatasoitteella. Kovin kummoisia kaatoja ei kyllä khh:n lattiaan jäänyt. Eteisen lattia oli tiistaina laatoitettu ja perjantaina laatat olivat ilmestyneet keittiön ja vessan lattiaan. 

Torstaina kannettiin isäni avustuksella keittiön ja khh:n kalusteet sisään. Nyt on taas tupa täynnä tavaraa. Kuljettaja soitti tiistaina, että kalusteet tuodaan torstaina klo.10-12 aikaan. Keskiviikkoiltana kuljettaja vielä soitti ja varmisti meille, että on heti klo:10 työmaallamme. Kalustetoimituksessa ei tämän osalta ollut mitään moitittavaa. Se tietty ärsyttää, että kaikki tavarat toimitettaan päiväsaikaan jolloin mieheni joutuu olemaan töistä pois. Ei ole kovin hyvä juttu hänen kannaltaan, kun hän on vasta tammikuun alussa aloittanut uudessa työpaikassa.

Tortaina tuli myös keskuspölynimuri ja letku. Ne jouduttiin itse noutamaan matkahuollosta.
  
Pesuhuoneen seinien vesieriste

Keittiön lattiaa
  
Eteisen lattiaa

WC:n lattia laatoitettuna

Keittiön ja khh:n kalusteita
 


Isännän harrastuksia... Ruokinta-automaatti omassa kuusikossa.
  

Kuistin rappuja aiotaan suurentaa keväällä ja samalla lisätää yksi rappu lisää. Talotoimitukseen kuuluivat tälläiset raput.

Meidän talo on tuolla kuvan keskellä olevan pellonpohjukan laidalla. Ei nyt tässä kuvassa erotu, mutta näkyy oikeasti tähän tielle kyllä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti