maanantai 13. helmikuuta 2012

Viime viikon ja viikonlopun tapahtumia

Viime viikolla laatoitustyöt etenivät ja lauantaina vihdoin oli kaikki pinnat laatoitettu (paitsi ei välitilat, jotka laatoitetaan kalusteasennuksien jälkeen). Tänään on luultavasti sitten saumailtu kylpyhuoneen seiniä.

keittiön lattiaa

Kylpyhuone, saumaukset puuttuu.

Kodarin lattia
Täytyy kyllä kehua, että meidän timpuriporukka on todella mukavaa ja ammattitaitoista. Muuten en olekaan Desingtalon toimintaan tyytyväinen. Korjausten tekeminen (sähkärit/putkarit) ja projektinhoito on aikasta ala-arvoisella tasolla. Tästä aion tehdä vielä oman postauksen jossain vaiheessa. Saunasta puuttuvaa siivousvalon syöttöä ei ole edelleenkään tultu asentamaan. Asialla alkaa kuitenkin olla jo kiire, sillä kalusteasennus on viimeistään keskiviikkona. Niinpä timpurimme oli hommannut sähkäreiltä kaapelia ja aikoi asentaa puuttuvan kaapelin saunaan. Putkarit taas eivät ole edelleenkään tulleet suojaamaan teipillä/kutistesukalla lattialämmityskaapeleiden jatkoksia. No nämäkin timpuri korjasi tai muuten hommat seisovat eikä valmista saada...

Huomenna muuten saapuvat meidän kodinkoneet. Päivää ennen kuin ne oli meille luvattu. Positiivista toimintaa Mustalta Pörssiltä! Astianpesukoneesta saatiin samaan hintaan parempi malli kun maahantuojalla ei ollut ostamaamme mallia varastossa, jee! Kalusteuuni  tosin ei ehtinyt tähän toimitukseen, mutta lupasivat sen tulevan suoraan maahantuojan varastosta tämän kuun lopussa. Se riittää. Sen asentaminen ei kuitenkaan niin ihmeitä vaadi. Viime viikolla tilasin nettikaupasta meille liesitasonkin. Nyt on kaikki kodinkoneet tällä erää hoidettu. En saanut kyllä sitä mallia, jonka olisin halunnut, mutta eiköhän tulossa oleva ei-niin-Hi-Tec -mallikin meille kelpaa. Katsotaan, kuinka nettikaupasta tilaaminen onnistuu eli tuleeko keittotaso tällä viikolla kuten on luvattu. Siitä infoan tänne sitten myöhemmin.

3 kommenttia:

 1. Hauskaa lueskella näitä kujan toisen pään kuulumisia, etenkin kun olette paljon pidemmällä kuin me. Mistä löysitkään ton isomman eteisen/ keittiön laatan?Hakusessa "halpaa ja hyvää" samoissa väreissä ja koossa.

  VastaaPoista
 2. Satu: Loppusuoralla mennään. Paljon on vielä tekemättä, mutta ilmeisesti meinaavat pitää nyt hurjan loppurutistuksen lattioiden, listojen, kalusteiden ym. osalta, jotta valmista on viim. 12.3. Tänään irtisanoin tämän vuokrakämpän. Kauniilta näyttää teidän talo! Keittiön/eteisen laatta on värisilmästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa! Unelmoidaan täälläkin jo vuokrakortteerin irtisanomisesta, mutta kyllä sitä joutuu vielä valitettavasti odottamaan "vähän". Kuultiinkin, että listamies on tehnyt pitkää päivää. Se on teillä sitten pakkauspuuhat menossa, varmaan paljon sujuvampaa tuohon suuntaan :) Tulehan poikkeamaan kun ehdit, pojat onkin jo pyörähtäneet. Mulla on vähän jäissä sisustusmateriaalien haku. Ei vaan ole kerenny, mutta tosissaan lattialaattoja tarviis, seinäsävyt pitäis päättää pikkuhiljaa, ullakkoportaat, keittiön taso, seinäpaneelia jne.

   Minkä värinen teillä muuten tulee talosta?

   Poista