keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Sisustusvalintoja - wc

Tässä hieman valintoja, joita olemme vessan osalta tehneet.

Lattiaan tulee sama Artica 10x10 laatta harmaana harmaalla saumalla, mikä tulee kaikkiin kosteisiin tiloihin. Vessan kalusteet on tulossa Topi-keittiöiltä. Ovimallina on Luoto ja värinä harmaanruskea tammivaakakuvio. Topi-keittiöiltä tulee mukana ovien hintaan kuuluneet nuppivetimet, jotka ovat tosi karmeat. Ne aiotaan itse vaihtaa johonkin kivemman näköiseen malliin. Vetimiä ei siis vielä ole valittu.

Välitilaan ei tule laatoistusta. Kaluste- ja oviseinä maalataan ja luultavasti sävyksi valikoituu X487 Laasti. (lopulliset sisustusvalinnat on vielä tekemättä, huomenna pitäisi saada valinnat tehtyä.) Samaa laasti-sävyä aiotaan käyttää myös eteisessä ja keittiössä. Muihin vessan seiniin laitetaan tapettia. Designtalon valikoimasta löytyi oikeastaan yksi vaihtoehto, joka on aika vahvoilla eli Borås tapeterin Borosan mallistosta Borosan 9108. Tuo tapetin kuva ei ihan anna totuutta tapetista. Se on luonnossa väriltään harmaa eikä vaaleanpunainen ja siinä on hienoista kiiltoa

Artica harmaa, Tikkurilan laasti X487, Luoto Harmaanruskea, Wenge-laminaatti, Borosan 9108
Allasta ei otettu Topilta vaan se aiotaan hankkia itse muualta. Luultavasti päädytään Otsosonin Sofi -malja-
altaaseen. Pikkuisen kyllä epäilyttää malja-altaan sopivuus pieneen vessaamme, sillä meille on tulossa vain 30 cm leveä taso. Vessaan kyllä mahtuisi n. 45 cm syvä taso, mutta Topilla ei 40 cm syvää kalustetta ole vessoihin tarjolla vaan ainoat syvyydet kalusteille ovat 50 cm ja 30 cm. Niinpä meille tulee vain 30 cm syvät kalusteet. Saa nähdä miten tyhmä ja epäkäytännöllinen tuosta malja-altaasta tulee niin kapealla tasolla. Tasoksi tulee sama Wenge-laminaatti kuin keittiössä, mutta ohuempana.

Pesuallas Sofi, 590x390x210mm
Otsoson Sofi
Hanaksi tulee Oraksen Cubista.


Pesuallashana Oras Cubista 2812 ja bidetta
Oras cubista 2812
Vessaan ei tule yläkaappeja vaan ainoastaan peili ja sen molemmin puolin valaisimet. Ikeassa oli ihan kivan näköinen peili ja valaisimet, mutta nuo eivät oikein toimi yhdessä kun peili on hopeanvärinen ja valaisimet satiiniset. Olisi kiva jos jostain löytyisi nätti valkoinen puukehyksinen peili.

SONGE Peili, hopea Halkaisija: 72 cm
Songe-peili
 
LILLHOLMEN Seinävalaisin, nikkelöity, valkoinen Syvyys: 16 cm Korkeus: 25 cm Varjostimen halkaisija: 14 cm
Lillholmen-valaisin


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti